Dunakesziről

Dunakesziről

DUNAKESZI VÁROS

 

Dunakeszi egyedülálló fejlődési cikluson ment át az elmúlt évtizedekben, melynek során a Fót, Göd, Újpest, Káposztásmegyer által határolt térség meghatározó településévé nőtte ki magát, és méltán veszi fel a versenyt Újpest, sőt Budapest adottságaival. Ebben meghatározó szerepet játszott Dunakeszi kedvező fekvése, a Duna és Budapest közelsége, fejlett vasúti és közúti kapcsolata a fővárossal. Dunakeszi ingatlanállománya és lakossága Magyarországon egyedülálló módon fejlődött az elmúlt években, melynek köszönhetően Dunakeszi kedvelt célpontja a letelepedni vágyó fiataloknak. Az új építésű ingatlanok meghatározó része társasház, mely élhető környezetben, a mai kor igényeinek megfelelően épült, így versenytársa Budapest, Újpest, Káposztásmegyer, ingatlanállományának. Folyamatosan épülő úthálózat biztosítja, hogy minden ház, lakás, telek könnyen megközelíthető legyen közúton vagy gyalogosan.

Dunakeszin számos fejlesztés eredményeképpen megújult vagy új építésű óvodák, iskolák találhatók, melyek biztosítják a város jövőjét. Vásárlási lehetőséget modern áruházak, bevásárlóközpontok adják, de könnyen elérhető Újpest, Fót vagy Budapest áruházai is.

Ne feledjük a szomszéd települések Fót, Göd, Káposztásmegyer, Újpest fontosságát, melynek középpontja Dunakeszi és szerves egységet alkot velük.

A Duna közelsége, a jó levegő és a már megépült vagy folyamatosan épülő sportolási lehetőségek biztosítják a fiatalos lakosság számára a pihenés a szabad idő tartalmas eltöltésének lehetőségét. Dunakeszin új építésű lakás vagy használt lakás, eladó ház illetve eladó telek is bőségesen áll az itt letelepedni vágyók számára. Bár Dunakeszi eladó lakás árai magasabbak Fót vagy Göd hasonló eladó lakásainál, a Duna közelsége és fejlett közút- és vasúthálózata megmagyarázza ezt.

Eladó ház, lakás vagy telek Dunakeszin mind megtalálja ezt!

 

                 

 

                      

 

 

Dunakeszi Ingatlanközpont

    2120 Dunakeszi, Fő út 69.
    +36 20 220-9995
    info@dunakeszihaz.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Iparterület
Sorház
Szántó
Raktár
Iroda egyéb
Panellakás
Garázs
Telephely
Külterület
Üzlethelyiség
Zártkert
Nyaraló
Tanya