Eladó Panellakás, Budapest, IV. kerület

#132103589

Eladó Panellakás

35.5 millió Ft

Budapest, IV. kerület
Alapterület:
56 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Panel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Hőszigetelt
Távfűtés
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Újpesten, az Árpád üzletházhoz közel, eladó egy első emeleti, 56 m²-es, 2+1 fél szobás panel lakás.

A lakás 2012 nyarán került megvásárlásra, amely ekkor teljeskörű felújításon esett át. A víz, villany, fűtésrendszer korszerűsítésére került sor (falak áthelyezésére, csövek falban való elhelyezésére, ajtók és burkolatok cseréje). A felújítás során egyedileg tervezett konyhabútor került beépítésre, melynek részét képezik a beépített gépek – mosogatógép, mosó- és szárítógép is, elektromos indukciós főzőlap és sütő, valamint mikrohullámú sütő. A fürdőszobában zuhanykabin került beszerelésre, a burkolatok az egész lakásban egységesek.

A lakás mind a két oldalról redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, valamint 2015-ben klímaberendezés is beszerelésre került. 

Ahogy beléptünk a lakásba, egy kisebb előtér fogad, melyből balra nyílik a nappali-konyha-étkező, amely a lakás tájolásának köszönhetően szép világos. A nappaliból nyílik a fürdő és a WC. Az előtérből jobbra fordulva pedig a 2 hálószoba érhető el. A lakás önmagában is szép világos, jól átszellőztethető.

A társasház 2020-ban szinte az elsők között sikeresen zárta le a 2011-ben elkezdett panel plusz programot, melynek keretén belül a ház leszigetelésre került sor, a nyílászárók cseréje és a fűtésrendszer korszerűsítése – egyedi mérők felszerelése – valósult meg. 

Az elmúlt évek során a társasház is folyamatos felújításokon esett át, megvalósult a lift felújítása, a linóleum és postaládák cseréje is. A ház kamerarendszerrel megfigyelt. 

A parkolásra a ház melletti a parkolókban, közterületen van lehetőség.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Sorház
Iparterület
Üzlethelyiség
Külterület
Panellakás
Iroda egyéb
Szántó
Telephely
Raktár
Szálloda, panzió
Zártkert
Villa, kastély, kúria
Garázs