Eladó Családi ház, Göd

#132103249

Eladó Családi ház

60.5 millió Ft

Göd
Alapterület:
90 m2
Szobák száma:
3 + 2
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
896 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

RITKASÁG FELSŐGÖDÖN! HATALMAS TELKEN ÖNÁLLÓ, JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ!!! 

Felsőgödön, nagyon jó helyen, jó közlekedés közelében, de a zöld területek határában a Dunától is mindössze 15 percre található közel 900 nm-es telken épült önálló családi ház eladó.

A házat 2010-ben bővítették, és ekkor teljesen újjáépítették. A teljes gépészet, falak, fűtés, burkolatok, nyílászárók cserélve lettek, majd 2016-ban újabb korszerűsítés és felújítás után nyerte el jelenlegi állapotát, így most költség- és problémamentes!

Az épület 40 és 30 cm-es külső falazatain 12 cm-es szigetelés van. A fűtésről a 24 Kw-os gázkazánon kívűl egy épített kályha is gondoskodik. A gázfűtés radiátoron és padlófűtésen keresztül is adja le a hőt. Az étkező-konyha-nappali nagyon tágas és a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően világos is (DNy-i fekvésű), közvetlen kert- és teraszkapcsolatos. A nappalin kívül még 2 szoba, van de a tetőtér is beépíthető (betonfödém van).
A terasz kb. 30 nm-es fedett, ahol kerti sütögető és egy kis konyhakert is kialakításra került. A 896 nm-es telek tágas, sík, nagyon szépen karbantartott, parkosított. A kertben van egy duplagarázs (melyben külön tároló is kialakításra került), a gyerekeknek játszótér, illetve fúrt kút is van. A garázs és a kertkapu is elektromos, a ház és az összes helyiség akadálymentes. A lakásban a riasztó kiépítésre került. Az épület bővíthető, de akár egy további épület is építhető hivatalosan.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése