Eladó
Kiadó
#132102970

Eladó Családi ház, Göd
52 900 000 Ft


Alsógödön a dunai oldalon, saroktelekre épült kétszintes önálló, nagyon jó állapotú családi ház eladó.

A ház saját részre épült, így a kivitelezésben és a jó elosztás mellett a minőségi építőanyagok használatára is odafigyeltek. Az épület műszakilag és esztétikailag is kitűnő állapotban van, költözéskor felújítást, ráfordítást nem igényel. Az alsó szinten konyha, tágas étkező, nappali, fürdőszoba, WC helyiségek találhatók, az emelten 3 tágas szoba, valamint egy sarokkádas fürdőszoba van.
A kertben fedett gékocsitároló van, melynek végében zárható kerti szerszámos kamra került kialakításra. A kert parkosított, karbantartott.
Bár a Duna-part 1 perc sétára elérhető, a telek teljesen árvíz- és talajvízmentes! A környezetében új építésű családi házak vannak, az utca mentén ősfák állnak, az utca aszfaltozott.
Vasútállomás 5 perc séta, üzletek, közintézmények 5-10 perc sétával elérhetők.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395 lovacktamas@dunakeszihaz.hu DUNAKESZI INGATLANKÖZPONT – www.dunakeszihaz.hu Dunakeszi és környéke legnagyobb ingatlanválasztéka (Dunakeszi, Fót, Göd, Sződliget) eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! INGYENES HITELÜGYINTÉZÉS!

126 m2
320 m2
4 Szoba
Tégla
Hőszigetelt
Cirkó
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Lovack Tamás

+36 20 559-3395
lovacktamas@dunakeszihaz.hu


Dunakeszi Ingatlanközpont
2120 Dunakeszi, Fő út 69.

Üzenetküldés