Eladó Családi ház, Budapest, III. kerület

#132104580

Eladó Családi ház

204.9 millió Ft

Budapest, III. kerület
Alapterület:
138 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
260 m2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

ÖRÖKPANORÁMÁS, HATALMAS ÜVEGFELÜLETŰ, ENERGIAHATÉKONY VILLAHÁZAK ÉS LAKÁSOK ELADÓK!

A telekingatlan teljes mérete 1638 nm, amelyen 2 db épületben, épületenként 1 db nettó 138 nm-es és 1 db 118 m-es, így összesen 4 db energiahatékony, külön bejáratú, kertes családi ingatlan és lakás kerül megépítésre. A házak kizárólag a garázsokkal kapcsolódnak, ezáltal teljesen különálló, családi ház jelleget biztosítanak.

Az ingatlanok három szintesek, legalul található a garázsszint és a tároló-gépészeti helyiség, nappali szinten kialakításra került egylégterű nappali-konyha + étkező, fürdőszoba + 1 szoba, az emeleten pedig a hálószobák és fürdőhelyiség találhatók. Az ingatlanokhoz saját kizárólagos használatú nagy terasz és erkély is tartozik, a nappali kertkapcsolatos.

A házak kiemelkedő műszaki tartalommal készülnek el, szem előtt tartva a mai modern energiahatékonyság fontosságát (AA energiabesorolás). Az épületek 15 cm-es grafitos szigetelést kapnak, a fűtést és meleg-vizet hőszivattyú biztosítja, mennyezet-hűtés-fűtéssel és padlófűtéssel. Hővisszanyerős központi szellőztető rendszer kerül kialakításra, 3 rétegű üveg nyílászárók lesznek beszerelve.

A lakások részben módosíthatóak műszaki felszereltség tekintetében, a magasabb műszaki tartalommal rendelkező házak Panasonic hőszivattyúval szereltek, helyiségenként hőmérsékletszabályozással, motoros alumínium redőnyökkel, 7 légkamrás REHAU nyílászárókkal, valamint kerti öntözőrendszer kialakításával.

A telekingatlannak 2 fő bejárata lesz, automata garázskapuval, parkolás zárt garázsban megoldott minden ingatlan esetében.

Az ingatlanok az Aranyhegyen találhatóak, újépítésű családi házakkal és villalakásokkal, fás környezetben, Péterhegyre néző panorámával.

Megtekinthető előzetes időpont-egyeztetést követően Lovack Tamás, +36 20 559-3395

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Ikerház
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Iparterület
Építési telek
Szántó
Raktár
Iroda egyéb
Garázs
Külterület
Üzlethelyiség
Zártkert
Telephely
Panellakás
Tanya